PC-LITE
 
نویسندگان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است

در مطلب شروع غذای کمکی کودک چگونه باید باشد؟ در مورد غذای کمکی کودک گفته شد که راهنمای کارت واکسن کودک هم اطلاعات مفیدی در مورد غذاهای کمکی کودک می دهد. اما در ادامه با طرز تهیه چند نوع غذای کمکی می توانید آشنا شوید.

 

طرز تهیه غذای کودک : فرنی با آرد برنج

طرز تهیه غذای کودک

فرنی با آرد برنج


مواد لازم:
ـ آرد برنج (یک قاش مرباخوری)
ـ شیر(نصف لیوان) شکر(نصف قاشق مرباخوری)

طرز تهیه:
برای تهیه فرنی ابتدا شیر (جوشیده سرد) را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و در حالی روی شعله ملایم است به هم بزنید تا کم کم برنج پخته و قوام بیابد.


طرز تهیه غذای کودک : حریره بادام

طرز تهیه غذای کودک

حریره بادام


مواد لازم:
ـ آرد برنج(یک قاشق مرباخوری)
ـ شکر(نصف قاشق مرباخوری)
ـ شیر(نصف لیوان)
ـ بادام(۵ عدد)

طرز تهیه:
ابتدا بادام ها را یک ساعت در آب جوش خیس کرده و با قرار دادن لحظه ای در آب سرد شوک داده و سپس پوست آن را گرفته و پودر کنید. پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و داخل شیر (جوشیده سرد) بریزید و روی حرارت ملایم آن را هم بزنید تا به قوام بیفتد.
10 توصیه به مادران شیرده
بهترین و بدترین نوشیدنی های کودکان را بشناسید

 

طرز تهیه غذای کودک : پوره سیب زمینی

غذای کودک،تهیه غذای کودک زیر یکسال
کودکتان از درس فراریست؟
عدسی فتوکرومیک روبا%50تخفیف سفارش بده

پوره سیب زمینی


مواد لازم:
ـ سیب زمینی
ـ شیر (۵ قاشق غذاخوری)
ـ کره (یک قاشق مرباخوری)

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را شسته و با پوست، داخل آب جوش ریخته و می گذاریم که کاملاً پخته شود. سپس پوست آن را گرفته و رنده کنید. بعد سیب زمینی رنده شده را با کره مخلوط و کم کم به آن شیر اضافه کنید تا به نرمی و غلظت دلخواه برسد. سایر پوره ها مثل پوره هویج، کدو حلوایی، عدس، نخودفرنگی و لوبیا سبز نیز به همین شکل تهیه می شود.

 

طرز تهیه غذای کودک : سوپ

غذای کودک،تهیه غذای کودک زیر یکسالسوپ کودک

 

مواد لازم:
ـ گوشت (یک تکه متوسط خورشتی معادل ۳۰ گرم)، (بهتر است گوشت ماهیچه گوسفند استفاده شود)
ـ برنج (یک قاشق مرباخوری) هویج (یک عدد کوچک)
ـ سیب زمینی (یک عدد کوچک)

طرز تهیه:
ابتدا گوشت را می گذاریم تا کمی پخته شود. سپس هویج و برنج را اضافه کرده و مدتی بعد سیب زمینی را اضافه می کنیم. پس از پخته شدن کامل، برای بهتر شدن طعم آن می توان از چند قطره آب نارنج یا آب لیموی تازه استفاده کرد.به یاد داشته باشید که در سن یک سالگی تا پایان ۲ سالگی شیر مادر به عنوان مکمل و تامین کننده بخشی از نیازهای تغذیه ای کودک محسوب می شود. این دوره مرحله بسیار حساسی است که اگر در مراقبت از کودک و برآورد نیازهای تغذیه ای او دقت نشود، می تواند منجر به توقف یا افت رشد و نهایتاً سوءتغذیه شیرخوار شود.

منبع:niniyari.com

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ ] [ ۰۸:۵۶:۳۳ ] [ admin ]
[ ]
.: Weblog Themes By viablog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب